ТВ

ВИДЕО: Ѕирнете како изгледа снимањето на популарната серија „Вљубениот ерген“

Најдобрата турска комедија за 2016 година, „Вљубениот ерген“ имаме можност да ја гледаме секој работен ден, а освен интересната приказана можеме да слушаме и тематска поп-музика кој од прва „влегува во уво“.

Серијата изобилува со многу урнебесни моменти, но дали се така е совршено и зад камерите, погледнете ја ексклузивата: