ТВ

ВИДЕО: Жаре скокна од авион!

Оваа сабота ве очекува уште едно одлично издание на најгледаното ток-шоу во земјава, „Еден на Еден“. И овојпат, многу гости, многу анегдоти и многу смеење.

Жаре ги угости популарните водители од утринските програми: Милена Антовска и Роберт Јанков од „Канал 5“, како и Марко Марк и Елена Вишка од „Телма“.

Водителите ќе играат безобразни карти, ќе пејат караоке, ќе има одлично шоу.

Плус, Суперхикс ќе го промовираат својот нов албум, а Жаре и екипата ќе направат падобрански скок од авион!

Бидете пред телевизорите и оваа сабота во 19 и 15 часот на телевизија „Телма“.