ТВ

ВИДЕО: Познатиот готвач си ја пресече раката во блендер

Познатиот готвач си ги сомлел прстите во блендер! Публиката во студиото останала во шок!

gordon-remzi5

Гордон Ремзи навистина прави големо шоу од својата емисија за готвење.

Но многу често сака и да се пошегува со гледачите. Неговата последна емисија се емитуваше на 1 април.

Погледнете какво сценарио подготви: