ТВ

ВИДЕО: Овој настап на ТЛЗП за еден ден достигна повеќе од 250 илјади прегледи- еве зошто

Во вчерашното издание на емисијата „Твое лице звучи познато“ имаше интересен настап кој го насме целиот регон.

Имено двајца мажи, Сефан Анџелковиќ и Леон, се најдоа во улога на Милица и Емина и ја изведоа „Лимонада„ а нивниот настап за само еден ден на Јутубе постигна повеќе од 140.000 прегледи.

Погледнете зошто: