ТВ

ВИДЕО: Има само 9 години и глас со кој освојува

На аудициите на популарното шоу „Америка има талент“ 9 годишно девојче ги одушеви сите.

Преслатката Анџелика Хејл има огромен талент и поседува глас на музичка дива со кој освојува.

Погледнете го настапот на Анџелика, која сподели дека ќе стане поголема сестра, со песната „Rise Up“.