ТВ

ВИДЕО: Има 11 години и со својот танц ја „излуде“ Џенифер Лопез

Во новото популарно шоу „World of Dance“ одушеви малата танчарка Дијана Помбо.

11-годишното девојче го освои жирито, а особено Џенифер Лопез, танцувајќи на „Bird Set Free“ од Сиа.