ТВ

ВИДЕО: Еве што значи на македонски песната од хит серијата „Вљубениот ерген“

„Вљубениот ерген“ е серијата која ве смее расположува и опушта на крајот од секој работен ден.

Љубовната приказна освои многумина, а главните ликови Омер и Дефне минатата година ја освоија наградата за најдобар телевизиски пар.

Песната со весел ритам со која започнува серијата се вика „Дали си ти мојот лек?“

Овде можете да го погледнете целиот текст на песната од хит серијата.