ТВ

ВИДЕО: Дејвид Бекам и Џејмс Корден на аудиција за Џејмс Бонд – Кој од нив е следниот агент 007?

Водителот Џејмс Корден и фудбалерот Дејвид Бекам снимија видео во кое двајцата се пријавуваат на аудиција за новата улога на Џејмс Бонд. Препреки, саботажи, смеење… Погледнете го видеото во продолжение кое ќе ве насмее со сигурност, а на крајот ќе дознаете кој ја добил улогата на тајниот агент 007.