ТВ

ПАРАМПАРЧЕ: Хазал ќе биде невеста, а еве и што ќе се случи на свадбата! (ВИДЕО)

Секоја епизода од хит серијата „Парампарче“ носи нови драматични моменти кои верните гледачи не можат ни да ги претпостават.

2hazal

На една од многуте фан страници на серијата на Фејсбук постојано осамнуваат куси видео најави од она што следи во третата и последна сезона. Имено Хазал ќе сака да се омажи со момче кое Џихан и Дилара не го прифаќаат за зет, но посебно Дилара ќе биде ригорозна во својата одлука и постапка.

hazal

Иако не и дозволуваат да стапи во брак, Хазал сепак ќе облече венчаница и ќе каже „Да“, но во тој момент ќе се случи нешто шокантно.

1hazal

Еве за што станува збор: