ТВ

Од „Вљубениот ерген“ во „Парампарче“: Еве како ќе изгледа Јасемин во наредните епизоди на турската хит серија (ФОТО)

Убавата турска актерка Синем Озторук која ја игра улогата на Јасемин во серијата „Вљубениот ерген“, наскоро ќе може да ја гледаме и во драмата „Парампарче“.

Веќе знаете дека во „Парампарче“  ќе дојде до неочекуван пресврт по убиството на Ѓулсерен, а со тоа ќе се појават и нови ликови кои ќа ја дополнат заплетканата приказна за семејството Ѓурпинар.

jasemin.png2

Имено, меѓу нив ќе ја гледаме и атрактивната актерка Синем, која ќе се појави во животот на Џихан.

jasemin.png3

За да ви биде поинтересно, не ви ги откриваме деталите, но погледнете како ќе изгледа една од најубавите актерки во Турција.

jasemin.png4