ТВ

Обожавателите во шок: Нема убав ден за неа – Дилара завиена во црно! (ФОТО)

Фан страниците на турската хит серија „Парампарче“ се преполни со нови фотографии од последните епизоди каде најголемотно страдање и разочарување го има Дилара.

Доколку ја следите серијата сигурно знаете дека Дилара ќе стапи во брак со најголемиот ривал на нејзиниот поранешен сопруг, а освен тоа ќе му роди и дете.

Но, секако убавите денови за неа нема да траат долго, а бурата нема да одмине никој од главните ликови.

На најновите фотографии Дилара е завиена во црно, а целото семејство е собрано да му оддаде почит на покојниот.

За кого станува збор, останува да почекаме…

1dilara

2dilara