ТВ

Најзгодните турски актери на едно место: Од Омер и Демир, па се до Бали Бег – ова видео ќе го пуштате репризно!

Турската телевизија Стар.тв изработи рекламен спот за телевизијата во која ги вклучи едни од најпосакуваните и најпопуларните актери.

Повеќето ликови во видеото  досега и имавме можност да ги гледаме во познатите серии, а во овој најнов проект не случајно се избрани најмаркантните кои публиката во Европа и Азија ги обожава.

Во продолжение можете на едно место да ги видите од Бариш Ардуч, Серкан Чајоглу, па се до Бурак Озџевит.

Погледнете:

Senin starın kim?💫👇#barışarduç #barisarduc #star #startv

A post shared by Barış Arduç (@baris__arduc) on

Извор: Вистина.мк