ТВ

НАЈДОБРИОТ И НАЈБРЗИОТ: Иџе и Влатко Стефановски гости во „Еден на Еден“ (ВИДЕО)

Во сабота ќе имате можност да го гледате гостувањето на најбрзиот Македонец Игор Стефановски – Иџе во бр.1 ток шоуто – Еден на Еден.

Летечкиот Македонец зборуваше за неговите успеси, за тоа колку е ризичен спортот, колку пари троши за една трка и уште многу други интересни детали…

Жаре го угости и виртуозот на гитара – легедарниот Влатко Стефановски, кој зборуваше за неговите престојни концерти, што сака да слуша приватно, кажа негово мислење за сегашното Бјело Дугме, Леб и Сол и уште многу други работи…

Сабота, 19 и 15 часот на Телма – нова Еден на Еден епизода!