ТВ

Многу поубава од Џансу: Погледнете каква е вистинската девојка на Дениз од „Парампарче“ (ФОТО)

Во популарната турска хит серија „Парампарче“ во поновите епизоди се појави нов лик, односно момчето на Џансу-Дениз чија улога ја толкува 29 годишниот турскиот актер и манекен Чејхан Менгироглу.

2

Романтичен, шармантен, скромен и многу вљубен се одликите на карактерот кој го толкува, а во приватноста Чејхан е потемпераментно младо момче по кое трчаат многу девојки.

3

Дипломирал туризам во Истанбул, а уште од мали нозе покажувал афинитети кон актерството.

4

Според она што го пишуваат турските медиуми, Чејхан и неговата девојка се една од најзгодните познати двојки, а дека тоа е така потврдуваат и фотографиите.

Извор: Вистина.мк