ТВ

Изгуби контрола: Марија Шерифовиќ ги напушта „Ѕвездите на Гранд“ (ВИДЕО)

Во новата епизода на регионалниот музички натпревар „Ѕвездите на Гранд“, членката на жирито Марија Шерифовиќ изгуби контрола.

На Шерифовиќ не и се допадна тоа што остатокот од жирито и дава предност на девојка која има убавина, но има незадоволителни вокални способности. Тоа што не ретко сака да прогледа низ прсти во шоуто, сега не помина така, па гласно и отворено се закани дека ќе си замине ако се продолжи по такви криетериуми.

-Не  е можно да оди во бараж. Не е можно! Јас нема да седам тука поради тоа. Нема да седам ако им се дава шанса на такви кандидати, ако се убави поминуваат. Е нема!, викна Марија.

Погледнете ја најавата:

Извор: Вистина.мк