ТВ

ФОТО: Запознајте ја вистинската ќерка на неповторливата Нериман

Иако има не толку позитивна улога во турската комедија „Вљубениот ерген“, Нериман или актерката Нергис Кумбасар е една од омилените карактери во урнебесната приказна.

Во серијата таа е мајка на една ќерка- Суде, но и во приватниот живот таа има 20 годишна ќерка единица која е вистинска копија на мама. Се вика Јасмин и е постојано во друштво на својата позната мама, која важи за една од актерките со безвременска убавина и неповторлива харизма.

a1

Јасмин нема афинитети да стане актерка, но речиси секогаш е на филмските сетови додека Нергис снима.

a2

Погледнете ги овој неодолив женски тандем:

a3

a4

a5