ТВ

ФОТО: Погледнете како изгледала Јасемин од „Вљубениот ерген” на својата свадба

Подлата Јасемин од серијата „Вљубениот ерген“ во реалноста е сосема поинаква- омилена меѓу колегите, културна, семејна жена.

Погледнете ја каква била на нејзината венчавка.

2-42