ТВ

ФОТО: Оваа актерка му е девојка на турскиот заводник од хит серијата на Сител

Серкан Чајоглу е турски актер и модел роден 1987 година во турско семејство, но пораснал во Германија, а кога се преселил во Турција, одел на часови по глума и сега е еден од најпознатите актери.

Како и во хит серијата на Сител, „Љубовта на мојот живот“, каде актерот го игра Демир, така и во реалноста тој сака скромни девојки. Негова љубов е Озге Гурел, која исто така е актерка.