ТВ

Фото: Невеста со искуство- Лила по трет пат во венчаница

lila

Водителката Лила Стојановска има искуство со носење на венчаници. Всушност има две искуства зад себе.

lila1

Ако претходните два пати тоа го правеше за своите венчавки, во случајов е за промотивни цели на Саемот за венчавки. Каков и да е поводот, секако е убаво да се види Лила во венчаница!

lila2