ТВ

ЕДЕН НА ЕДЕН: Жаре и Јана Бурческа во врска? (ВИДЕО)

Во саботата се емитуваше уште едно одлично издание на најгледаното ток-шоу во земјава, “Еден на Еден”.

Жаре и овој пат се покажа како добар домаќин и ја угости нашата евровизиска претставничка – Јана Бурческа, но гости беа и ѕвездите од новата камапања на УНИЦЕФ – водителот Марко и прекрасната Нина.

Јана за прват ја видовме во едно вака опуштено издание. Раскажа како ја избрале да ја претставува Македонија во Киев, се покажа како одличен познавач на евровизиските ѕвезди, но откри и неколку приватни детали од нејзиниот живот. Нина и Марко пак зборуваа за нивната улога во кампањата со убава порака која допре до многумина.

За сите што го пропуштија саботното издание, емисијата е веќе објавена на Јутјуб: