ТВ

ЕДЕН НА ЕДЕН: Др. Неле Карајлиќ се отвори за неговиот турбулентен живот (ВИДЕО)

Саботата што измина имавте можност да го гледате велигденското издание од ток-шоуто „Еден на Еден“.

Гостин на Жаре му беше живата легенда, познатиот Др. Неле Карајлиќ, фронтменот на групата „Забрането пушење“, ѕвездата од „Топ листа надреалиста“ и еден од контроверзните естрадни личности од екс Југославија.

Др. Неле се пофали со својата книга „Фајронт во Сараево“, зборуваше како за влакно се спасил од виорот на војната во неговото родно Сараево, раскажа се за неговата музичка и актерска кариера и многу повеќе.

Се разбира, велигденското издание од „Еден на Еден“ немаше да биде комплетно ако не дојде и Џокси. За сите тие што ја пропуштија саботната емисија, истата е веќе објавена на јутјуб. Погледнете: