ТВ

АТАНАС И ТИНО ОТВОРИЈА ДУША ВО ЕДЕН НА ЕДЕН: Зборуваме само за танги! (ВИДЕО)

Уште една одлична епизода од најгледаното ток-шоу во Македонија, „Еден на Еден“. Овојпат гости се едни од најдобрите млади актери,  Атанас и Тино или Тино и Атанас ако повеќе така ви одговара…

Момчињата кои за кратко време станаа омилени на театарската публика, беа гости на Жаре и раскажаа за своите почетоци, за дружбата со повозрасните актери, за тоа како стигнале да ја водат „Златна Бубамара“ и уште многу, многу други интересни анегдоти.

Оваа сабота бидете на „Телма“ во 19 и 15 часот. Погледнете ја најавата: