Познати

Жељко Самарџиќ со целосно нов изглед – мојата сопруга има нов маж

Жељко Самарџиќ ја изненади публиката и сите кои го познаваат со новиот изглед. Популарниот пејач пуштил брада и бркови, а почнал да носи и очила за гледање.

-Кога ме виде сопругата беше многу изненадена, ете и на нејзе ѝ се случи еднаш во животот да го промени мажот – изјавил Жељко.

Тој додал дека за новогодишните празници ќе биде анагжиран и тоа ни помалку, ни повеќе, туку како Дедо Мраз.