Познати

ВИДЕО: Вака вежба една од најскапите порно актерки

Една од најскапите порно актерки, Алета Оушн редовно на својот Инстаграм прфоил објавува видеа и фотографии од своите тренинзи.

За снимањето на овие филмови и работа како стриптизета потребна е неверојатна форма, а оваа актерка и го докажала тоа.

Погледнет како изгледаат нејзините тренинзи:

You can only have real good body if you do training.

A post shared by Aletta Ocean (@_alettaoceanofficial_) on

Kettlebell swing

A post shared by Aletta Ocean (@_alettaoceanofficial_) on