Познати

ВИДЕО: Појраз од „Мојот син“ објави снимки кои ќе ги гледате без да трепнете!

Турскиот актер Икер Калели или попознат како Појраз од актуелната серија „Мојот син“ која се емитува на ТВ Сител, покрај глумата целосно е посветен на својата голема љубов – нуркањето.

Морето го има до себе, па затоа нема потреба да бара и патува до дестинација од која ќе ја задоволи својата желба и потреба.

Темпераментниот актер на својот Инстаграм објави неколку импресивни снимки од нуркањето кои ќе ги гледате со големо внимание.

Какви тајни крие морската шир од длабочините, гледате од видеата на Појраз.

Subconscious. / Bilinçaltı. M: Nicolas Jaar – Killing time

A post shared by ilker kaleli (@ilkerkaleli) on

Souls of the under. M: Nicolas Jaar – Space is only noise you can see

A post shared by ilker kaleli (@ilkerkaleli) on