Познати

ВИДЕО: Андрија повторно го насмеа цел Балкан со нова урнебесна објава

За него дополнителни зборови и многу објаснување не се потребни. Едноставно е, погледнете го новото видео кое актерот Андрија Милошевиќ го објави на социјалните мрежи, дефинитивно ќе се расположите и насмеете од срце.