Познати

Цела естрада се спрема за свадба: Утре се мажи Каролина Гочева (ФОТО)

Пејачката Каролина Гочева утре ќе се мажи, а веќе сè е спремно за свадбената церемонија која ќе се случи во Скопје, пишува Вечер.

 

На свадбата, покрај семејството, ќе присуствуваат и голем број колеги како што се Елена Ристеска, Тамара Тодевска, Тијана Дапчевиќ, Калиопи…пред кои таа ќе се заколне на вечна љубов со уметникот Михаил Корубин.