Познати

Цел град врти глава по оваа девојка: Жаклина ги шекна мажите во Прилеп (ФОТО ГАЛЕРИЈА)

Ако досега Прилеп го паметите само како градот под „Марковите кули“, отсега па натаму ќе биде поинаку.

Ако се прашувате зошто, еве го одговорот…

Една од најатрактивните прилепчанки е дефинитивно русокосата Жаки, која со својот провокативен изглед нема да ве остави рамнодушни.

Жаки стана заштитен симбол на овој град, а фотографиите кои ги објавува на социјалните мрежи се вистински празник за очи.

Погледнете неколку од нив: