Познати

Тијана Дапчевиќ станува водителка: Ќе се изненадите на која телевизија

Тијана Дапчевиќ Србија ја запозна како водителка на телевизија Пинк по стапувањето во брак со својот сакан Милан.

Сега години и години подоцна, после огромниот успех на поле на музиката и актерството, нашата поп дива повторно ќе ја видиме во ваква улога.

Тијана ќе води своја емисија и тоа ниту повеќе ниту помалку туку на телевизија Хепи, која во последно време е позната по скандалозните реални шоуа полни голотија и провокација. Таа ќе води заедно со уште еден водител, а досега таа работеше во позадина како уредник на музичката програма на оваа телевизија.

Каков тип на емисија ќе води Тијана останува да видиме!

Tijana Dapcevic