Познати

Таткото на Нејмар во љубовна романса со плејбој зајачица која обожава да се фотографира гола (ФОТО+18)

Таткото на фудбалерот Нејмар очигледно знае како да ужива во милиони што ги доби неговиот син по направениот најскап трансфер во историјата на фудбалот ова лето во ПСЖ.

 

Британските медиуми веќе на големо пишуваат за таткото на Нејмар кој е и негов агент дека е во бурна романса со поранешната плејбој зајачица Франсиели Фредузески.

Според медиумите тие двајца се забележани на мечот помеѓу Бразил и Еквадор, а плејбој зајачицата на себе го носела дресот на Нејмар.

Инаку таткото на фудбалерот има 52 години, додека таа има 38 години.

Eeeee sabadão #projetovaisefuder #thelover #papeis #doinggood #gameover #babydaddy

A post shared by francielyfreduzeski (@francielyfreduzeski) on

Going out #louboutin #louisvuitton “rapazzzzz” ✌#bdayadrianabelem make @suzanajardim #natural

A post shared by francielyfreduzeski (@francielyfreduzeski) on

” I knew a man Bojangles And he danced for you In worn out shoes With silver hair, a ragged shirt And baggy pants, the old soft shoe He jumped so high, he jumped so high Then he lightly touched down I met him in a cell in New Orleans I was down and out He looked at me to be the eyes of age As he spoke right out He talked of life, he talked of life He laughed, slapped his leg He said his name, Bojangles And he danced a lick across the cell He grabbed his pants in fettered stance Oh, he jumped up high Then he clicked his heels He let go a laugh, he let go a laugh Shook back his clothes all around…”Eu conheci um homem Bojangles E ele dançou para você Em desgastado sapatos Com cabelo prata, uma camisa esfarrapada E calças largas, o sapato velho e macio Ele saltou tão alto, ele saltou tão alto Então, ele tocou levemente para baixo Eu o conheci em uma célula em Nova Orleans eu estava para baixo e para fora Ele olhou para mim para ser os olhos de idade Enquanto ele falava direita para fora Ele falou da vida, ele falou da vida Ele riu, deu um tapa na perna de um passo… #ninasimone #mrbojangles #natural

A post shared by francielyfreduzeski (@francielyfreduzeski) on

Have a wonderful night #dessejeito

A post shared by francielyfreduzeski (@francielyfreduzeski) on