Познати

Тагата не престанува: Позната пејачка на својот роденден остана без мајка (ФОТО)

Пејачката Рада Манојловиќ и нејзината сестра Маја имаа тежок период во своето детство кога останале без мајка, која за жал прерано починала како последица од најтешката болест.

 

Нејзианта мајка почина 2005 година кога Манојловиќ наполни 20 години. На овие фотографии се забележани некои оа најубавите моменти кога Рада и Маја славеле родендени во друштво на својата мајка, но и фотографии од секојдневните изданија. Забележливот е што двете Манојловиќ многу личат на својата мајка и имаат многу заеднички нешта.

На местото на нивната мајка во куќата, потоа дошла новата жена на нивниот татко Сунчица.

Рада често споменуваше дека Сунчица е заслужна за нивното натамошно растење и воспитување, но мајката сепак е една.