Познати

Српската кошаркарка со експлицитна фотографија: Милица Дабовиќ како од мајка родена (ФОТО 18+)

Откако претрпе физичко насилство од поранешното момче Симон Сиклиќ, Милица Дабовиќ ужива во новатa љубов со Вук, за која вели дека конечно ја пронашла среќата.

Иако изјави дека медиумите од неа направиле старлета наместо успешна кошаркарка, Милица со своите скандали е виновна за тоа. Во таа насока говори и фотографијата која ја објави српскиот весник „Блиц“. На неа кошаркарката Милица позира како од мајка родена. Според пишувањата оваа фотографија Дабовиќ ја праќала на непознато момче, а тој подоцна ја разделил по другари.