Познати

Што и се случува? Позната актерка шета со влечки и чорапи (ФОТО)

Познатата актерка е фотографирана во Лос Анџелес како се шета низ град со книга во рака и влечки. Сето тоа го надополнила со бели чорапи, а за нејзиниот стајлинг денес зборува голем дел од светските медиуми.

Станува збор за Кристен Стјуарт која покрај влечките и белите чорапи, нема ни шминка, па видливи се и подочниците, и изгледа сосема непрепознатливо.

На овие фотографии познатата дама не е ни на лик онаа девојка од Холивуд која освојува со своите улоги.