Познати

Што и се случило на Шехерзад? Една од најубавите турски актерки тешко дека ќе ја препознаете на улица (ФОТО)

Бергузар Корел се прослави со својата суптилна убавина додека ја имаше улогата на Шехерзад во турската серија „1001 ноќ“, но денес тешко би ја препознале ако ја сретнете на улица.

Популарната турска актерка се омажи со Халит Ергенч, ужива во бракот, а колку е нормална и oпуштена покажуваат последните објавени фотографии направени на улица.

Бергузар повеќе личи на девојка од соседството и студентка, отколку на ѕвезда, но токму поради тоа има бројни обожаватели.