Познати

Сашко Коцев го откри името на ќерката

Актерот Сашко Коцев вчеравечер славеше со своите роднини, пријатели, колеги. Се јадеа мекици за малата Јоана.

Ќерката на Сашко се роди пред неколку дена, како плод на љубовта меѓу него и неговата Смиљана.