Познати

Професионалната кариера најверојатно тука ќе и заврши: Ангел на Викторија Сикрет се струполи среде пистата (ВИДЕО)

На големото шоу на Victoria’s Secret во Шангај, Кина, каде десетици убавици дефилираа облечени во атрактивни костими се случи незгода.

Имено моделот Минг Си се лизна од долгата наметка и падна.

Сепак познатата манекенка веднаш се исправи и продолжи гордо да дефилира покрај своите колешки, за што доби гласен аплауз.