Познати

Пејачката се посрамоти: За оваа сцена уште долго ќе се зборува (ФОТО)

Прекраткото тесно фустанче го откри тоа што мораше да остане под него.

Дара Бубамара пред неколку години во Белград ја приреди оваа сцена, која е тешко да се заборави.

Пејачката со насмевска на лице ги подрави фоторепортерите. Можеби не ни забележала дека нејзиниот фустан се кренал, а можеби воопшто не и пречело да позира во вакво издание.

Дара секогаш добро се чувствува во своја кожа и секогаш плени со самодоверба. Така беше и кога го носеше овој фустан. Но и покрај тоа, ова сепак беше незгоден момент.

Стилот на пејачката и денес е провокативен, бидејќи во такви модни води Дара најдобро плива.