Познати

Ова никој не го очекуваше- актерите од Парампарче во приватниот живот се во врска (ФОТО)

Мајсторот Енгин и убавата адвокатка од серијата Парампарче која е хит на Сител, турските медиуми ги поврзуваа дека се во врска, бидејќи многу често заедно излегуваа од сетови и одеа заедно во автомобил.

Убавата Аху или нам позната како Џандан има 39 години, а актерот е и познат писател.