Познати

Нема да може да престанате да ја гледате: Лила танцува облечена само во црна наметка (ВИДЕО)

После овој перформанс може да потврдиме дека Лила не само што е една од најдобрите водителки во Македонија туку дека има талент и за пеење и танцување.

Имено таа на својот профил на Инстаграм објави видео на кое изведува перформанс на позната песна од српската пејачка Ана Николиќ.

Освен што одлично го изведе овој перформанс не може а во очи да не ви падне сексипилот со кој Лила зрачи.

Погледнете: