Познати

Не сака да ги валка рацете – Ќе се изненадите што прави Брена додека домашните виткаат сарма за денешната слава (ФОТО)

И пејачката Лепа Брена е една од оние кои денеска слават Свети Архангел Михаил.

Во нејзиниот дом од синоќа има славеничка атмосфера, но Брена сепак овој пат не засукала ракави.

Синот Виктор помагал нејзината другарка Ката да го подготви ова јадење, а дека домаќните ќе имаат многу гости се гледа според количината на месо што е подготвено за сарма.