Познати

Најжешкото го остави за крај: Марјана Станојковска ќе ве стопи како сладолед (ФОТО)

Календарски летото се уште трае, а се до 22-ри септември кога ќе стартува есента, има време уште околу една недела за да се искористат последните топли сончеви зраци, плажата и времето за одмор.

За разлика од минатата година, нашата згодна лото девојка Марјана Станојковска беше нешто поштедлива со летни фотографии, веројатно затоа што работната агенда и беше на прво место.

Но сега за крај на летото, водителката го распосла својот раскош на плажа, а од жешките пози од кои фокусираше на бујните гради и задникот во танга, „ги растопи“ следбениците од посилниот пол како сладолед.

Марјана точно знае како да се намести за позирање и да направи бура на социјалните мрежи.

Извор: Вистина.мк