Познати

На ноќ трошеше 9 илјади евра на шампањ: Имаше 24 девојки одеднаш, победи во „Големиот брат“, а денес…

Се прослави пред 20 години играјќи фудбал, а во 2007 учествуваше во „Големиот брат“, каде победи и освои 100 илјади евра.

 

Саша Ќурчиќ, попознат како Џани кариерата ја започна во ОФК Белград, беше играч на Партизан, а потоа замина за Англија, за кариерата да ја заврши во Овилиќ, а активно се занимаваше со фудбач 10 години, од 1991 до 2001 година.  По Партизан, Џани во Англија играше за Болтон, Кристал Палас и Астон Вила. Во Болтон го обожаваа и му нидеа да остане. Потоа се засити од фудбалот и се препушти на уживање и распуштен живот.

-Секогаш мислев дека тука нешто не е во ред. Јас со основно, како фудбалер заработувам 10 илјади, а доктор, магистер, професор, по 100 евра неделно. Тоа е нереално и не можев долго да се помирам со тоа, вели Ќирчиќ.

Поранешниот фудбалер во гардероберот има милион евра, а некогаш на шампањ трошеше и по 100 илјади фунти за да го пијат други, бидејќи сака да им прави ќеиф на останатите.

На Твитер му пишува дека сега е тренер на младинци, а видно е дека покачил вишок килограми.