Познати

На Аца Лукас му се слошило, итно пренесен во болница!

Синоќа пред настапот во Сребреник, на пејачот Аца Лукас му се слошило и веднаш е пренесен во болница каде што е задржан за понатамошни испитувања.

Веста за причините за откаувањето на настапите во Сребреник е објавена на официјалната Фејсбук страна на Лукас.