Познати

Моќна дама во црвено: Амал Клуни се врати на работа (ФОТО)

Три месеци по породувањето 39-годишната правничка им се врати на работните обврски.

Папараците кои ја следат во чекор ја уловија славната Амал Клуни на аеродром во Њујорк во модерно деловно издание.

Додека ја фотографираа таа љубезно се смешкаше и пленеше облечена во црвен женски костум.

Погледите како и секогаш така и овојпат беа насочени само кон неа.