Познати

Љубовта победи, децата се најважни: Славната двојка останува во брак

Актерката Хали Бери (50) веќе десет месеци се разведува од Оливиер Мартинез (50) со кого го има тригодишниот син Масео Роберт.

Во почетокот тие не можеле да се договоратт околу поделбата на имотот и наследствотро, а сега се шпекулира дека Бери се надева на нов почеток. Таа сака францускиот актер ги реши неговите проблеми со гневот и да го спасат нивниот брак.

Оскаровката за Мартинез се омажи во 2013 година во Франција. Двојката се одлучи да се раздели по две години поради „непомирливи разлики“. На актерката ова е трет брак. Од првиот сопруг  Дејвид Џастис (50)  се раздели во 1997 година, а од Ерик Бенет (49) во 2005 година.