Познати

Конор Мек Грегор чека принова: Борецот кршел се пред себе, па морало да интервенира полицијата! (ВИДЕО)

Еден од најпопуларните ММА борци Конор Мек Грегор очекува принова, а тоа е доволен повод тој деновиве да се забавува при што морало да интервенира и градската полиција.

 

Девојката на Конор која е при крајот на својата бременост во секој момент треба да го донесе првото негово дете, а тој прославата ја започна неколку денови претходно низ градските клубови.

Доказ дека забавите на кои тој присуствувал биле повеќе од обична прослава било интервенирањето на полицијата поради гласната музика и бучава која Конор и пријателите ја правеле сите овие денови, а како резултат на тоа биле во полиција биле пријавувани од соседите.