Познати

Кеба и Игор очајни – Северина го изгуби бебето!

Северина го изгуби бебето!Тоа се случило на денот кога таа требало да излезе на судење со Милан Поповиќ, со кого се спорат околу старателството врз нејзиниот син Александар.

Нејзиниот сопруг Игор и свекор и Кеба се очајни поради овој настан бидејќи тие, како и целото останато семејство беа пресреќни што семејството ќе се прошири и одамна чекаа на тоа, пишува српски Свет.

Северина во неколку наврати беше предупредувана од лекарите дека бременоста и е ризична и дека треба да мирува, што таа не го испочитува  и редовно ги тераше настапите кои и беа закажани, уште пред да дознае дека е бремена.