Познати

Хали Бери открива за нејзиното минато: Пред да станам славна бев бездомничка

Кога не сакаше да ми прати пари, не разговаравме една година. Но сега мислам дека тоа е една од најдобрите работи кои ги направила за мене, заклучила убавата актерка.

 

Славната актерка на 18 години се преселила од Чикаго во Њујорк, но наскоро останала без пари.

Педесет годишната Хали Бери тогаш едно време живеела во место за бездомници. Вели дека ја барала мајка и да и прати пари, но ја одбила. Денес вели дека за тоа и е премногу благодарна.

Jump up in this beach like…

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Кога не сакаше да ми прати пари, не разговаравме една година. Но сега мислам дека тоа е една од најдобрите работи кои ги направила за мене, заклучила убавата актерка.

После тоа се вработила како келнерка и нашла сместување, а кариерата и тргнала по нагорен пат.

Can a girl have some steak and fries?? 🙄😉

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on