Познати

Гвинет Палтроу невеста по втор пат

Извор близок на парот тврди дека тие двајца наскоро планираат да застанат на “лудиот камен”.

По пишување на страснките портали, Бред својата долггодишна девојка планира во скоро време да ја запроси. „Тие разговарале на темата брак и знаат дека тоа ќе го направат”, вели извор близок на парот.

Продуцентот добил благослов дури и од нејзините деца.

„Децата го обожаваат и знаат дека тој ќе ја усреќи нивната мајка”, додава изворот.

gvinet

Дури и нејзиниот поранешен сопруг Крис Мартин е воодушевен од новиот маж во животот на својата некогашна сопруга.

„Крис го одобрува изборот на Гвинет и смета дека Бред е прекрасно момче”, открива изворот за крај.