Познати

ФОТО: Вака изгледа сопругата на Марк од „Брза кујна”

Готвачот Марк постојано го гледаме во кулинарската емисија Брза Кујна, а овој пат тој објави фотографии со кои може да се ѕирне и во неговата приватност.

 

Вака изгледа сопругата на Марк, Василка, со која со години е во брак и има две деца.

mark sopruga

mark sopruga1

mark sopruga2